Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-10, 19:56
Ja na to miałem iść, lecz zapomniałem, bo Tworzę nowy serwis. Oglądałem, wszystkie 4 części filmu, książki czytałem każdą z 10 razy, wygrałem szkolny konkurs o HP, krótką mówiąc jestem jego fanem ^^.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-16, 20:36
Ja jutro właśnie ide na ten film, Snape, Severus Snape!
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-08-19, 21:07
Co prawda mam to na kompie w kinówce, ale poszedłem do kina i zdecydowanie w kinie więcej efektów, ciekawe było gdy dementorzy (czy jak im tam) przyszli.
Osoby od efektów specjalnych postarali się.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).