Ciekawa historia (w kontekście także tej drugiej części, którą obejrzałem ostatnio w TVN-ie), ale sam horror poza ostatnią sceną mnie nie przestraszył. Ogólnie to film przyjąłem bez rewelacji, ale też gniot to nie był.
Niepotrzebnie producenci zdecydowali się na powtórzenie tego samego zabiegu co w przypadku "The Blair Witch Project". Myślę, że w dobie internetu nikt już się nie nabierze na to, że "ta historia wydarzyła się naprawdę", a odtwórcy ról to nie aktorzy tylko prawdziwe postacie. To już przegięcie i kpiny z kinomaniaków
Kolejny przykład jak można popsuć coś co miało jako takie ręce i nogi. Jednak każdy producent jest łasy na pieniądze, a ludzie naiwnie wierzą, że "a nuż zrobią tym razem lepszą część". Zdecydowanie odradzam
______________________________________________________ Gdy Twoje trzecie oko ma zeza
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-02-21, 14:45
Widziałem jedną część i jakoś mnie nie zachwycił. Nie wiem dlaczego niektórzy ludzie są tą serią tak podekscytowani. Widziałem już dużo lepsze horrory.
Jak dla mnie Paranolmal Activity nie jest mistrzostwem, ale nie należy do komedii.
Uwielbiam oglądać horrory, stąd już po samej muzyce czy grze aktorów wiem, kiedy "coś wyskoczy". Ale nigdy nie psuje mi to oglądania.
Tak się zawsze zastanawiam nad komentarzami "nudy", "typowy" itd. Tyle, że co można udoskonalić w horrorze? Zawsze musi wylecieć jakiś duch.
No właśnie, bo lubię horrory z aktywnościami paranormalnymi. Krew i flaki mnie nie ruszają, może to przez zawód?
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-09, 10:43
Czy zawsze musi wyskoczyć jakiś duch? Przyznam, że osobiście rzadko oglądam te gatunki, bo czasem takie wymyślone postacie przyprawiają mnie o ból brzucha z powodu śmiechu. Uwielbiam horrory, w których praktycznie do końca nie wie się co tak naprawdę się dzieje. Jeśli od samego początku widzę postać jakiegoś ducha lub stwora film jest od razu przekreślany. Mnie już potem w ogóle taki film nie trzyma w napięciu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).