czy ktoś pamięta tą bajkę ? jak przeczytałem opis NFS to mi się przypomniały czasy dzieciństwa kiedy to leciało masakra - że tez się takie głupkowate bajki oglądało, toż to prawie jak pokemony
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Yattaman, Yattaman, al gran filone d'oro,
Yattaman, Yattaman, buona guardia fa,
Yattaman, Yattaman, divertente ma severo.
Coraggioso il battagliero Yattaman
Yattaman, Yattaman, al nemico da battaglia,
Yattaman, Yattaman, con gran comicita',
Yattaman, Yattaman, vince in ogni guerra.
Sentinella della terra Yattaman.
Sopra i grattacieli o nel deserto va,
la sua strana macchina il nemico trovera',
e guerra di bottoni ricomincera',
ma Yattaman corsaro ben difendera' quell'oro.
Yattaman, Yattaman, con le armi stravaganti,
Yattaman, Yattaman, ridere ci fa,
Yattaman, Yattaman, coi congegni divertenti.
Al servizio sempre dell'umanita'.
Nell'isola deserta o nella gran citta',
la sua strana macchina il nemico trovera',
e guerra di bottoni ricomincera',
ma il gran filone d'oro nelle mani sue e' sicuro.
Yattaman, Yattaman, al gran filone d'oro,
Yattaman, Yattaman, buona guardia fa,
Yattaman, Yattaman, divertente ma severo. Coraggioso il battagliero Yattaman.
Elettronico corsaro Yattaman.
Yattaman, Yattaman, con le armi stravaganti,
Yattaman, Yattaman, ridere ci fa,
Yattaman, Yattaman, coi congegni divertenti.
Al servizio sempre dell'umanita'.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-05-07, 22:46
Htsz, to chyba my rozmawialiśmy właśnie na ten temat ostatnio jak z Izką u Ciebie byłyśmy . Ja pamiętam Yattamana! Polewkowa bajeczka . Do tego był jeszcze Dżidżi białe majteczki, albo Yatodetaman (nie wiem dokładnie jak to się pisze). Ogólnie fajnie kiedyś było...
No i muszę się przyznać, że za dziecka to ja tego anime trochę oglądałam, haha! To co leciało na RTL7 .
Na RTL7 to duzo tego bylo, teraz wlasnie poszczaja na rozne rzeczy chyba na Poloni i TVP3/2, nie jestem pewien, ale juz kiedys dawali Cowboya Bebopa, to jedno z najlepszych Anime, klasyka wprost.
Ale na Jetixe odradzam ogladac, cokolwiek.
[ Dodano: 08-05-2008, 08:26 ]
Zreszta nie widzialem juz z kilka miechow tv i nie wiem co gdzie i jak, ale ponoc daja juz duzo Anime, na roznych programach(lol)
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).