Osobiście wolę serial od książek, a to się rzadko zdarza;)
Ja też bardzo zdecydowanie wolę serial Książki przeczytałam tylko dwie z polecenia znajomej i nie zachwyciły mnie w ogóle.
Ten serial oglądałam chyba trzy razy od początku do końca sezonu ósmego Działa na mnie baaardzo krzepiąco. Podobno rozwiązane zagadki detektywistyczne upewniają ludzi o tym, że ze światem wszystko w porządku, dlatego tak je lubimy Fascynujące jest to, że całe prawie życie da się odtworzyć z czegoś tak skrajnie fizycznego jak solidna kość.
Oczywiście, rodzina, gdy jej powiedziałam, że oglądam na dobranoc rozkładające się zwłoki, ostatecznie straciła wszelkie złudzenia co do mojej równowagi psychicznej
Ja tam nie widzę osłabienia w późniejszych odcinkach, ale oczywiście mam sentyment, więc nie jestem obiektywna.
Uwielbiam dr Soroyan. Jest profesjonalna, seksowna, zdecydowana i ma w sobie tyle wdzięku, choć podejrzewam, że nikt by się tak szykownie nie ubierał do pracy A Booth wiadomo, musi być idealny, bo na tym jedzie cały serial
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).