Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Klasyk.
Wychowywałam się na tym serialu, a "Sokole Oko" Pierce to moja pierwsza "dojrzalsza" serialowa miłość, jak tylko wyszłam z etapu Włóczykija.
Trochę smutno było, jak porobiły się zmiany personalne - Traper był jednak niezastąpiony. No i Henry, w tym swoim wędkarskim kapelutku - genialny, choć przyznam, że Sherman też dawał radę później.
W ogóle większość postaci była cudna - Radar z misiem, czy Klinger w kieckach - no po prostu mistrzostwo.
Nawet muzyka była fajna w tym serialu. ^^
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
wstawanie o 6 rano?! ja się aż tak nie poświęcałam i chyba dl;a żadnego serialu czy filmu bym nie wstała o takiej godzinie. A serial- klasyka i tez bardzo mi odpowiada prezentowane w nim poczucie humoru.
ancyk Blogger.Klub
Imię: Anna
Wysłany:
2014-03-27, 16:51
Pamiętam go z dzieciństwa. Jak rok temu dorwałam się do niego to obejrzałam wszystkie sezony na iitv.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).