Oglądnęłam już wszystkie sezony. Uwielbiam go. Jestem w trakcie oglądania od początku jeszcze raz. Oprócz tego przeczytałam również serię książek Plotkara Cecily von Ziegesar.
Oglądałam, podobało mi się, szkoda, że niestety serial z książką w większości nie miał już nic wspólnego. Chyba fani byli w szoku, kiedy zobaczyli serialową Vanessę, która raczej nie wygląda na znudzoną życiem, pesymistyczną, łysą dziewczynę.
Obejrzałam wszystkie odcinki, niektóre nawet po kilka razy Serial był świetny, ale ostatni sezon i cały wątek Sereny nudził mnie... Najbardziej lubiłam wątek Blair&Chucka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).