DominikB
Dołączył/a: 20 Kwi 2015 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-04-20, 18:57
Od czasów "Spartacusa" żaden dramat historyczny tak bardzo mnie nie zachwycił jak "Vikings". Oglądając ten serial można poczuć ten niezwykły klimat skandynawskiej kultury. Charakteryzacja wikingów również jest na +.
Jeżeli lubisz topory, sceny batalistyczne, krew oraz piwo z miodem to koniecznie obejrzyj ten serial
Ostatnio zmieniony przez DominikB 2015-06-13, 21:51, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-20, 19:09
To chyba już wiem jaki będzie następny serial. Osobiście już kiedyś się za niego zabierałem, ale jednak wygrał inny. Mam nadzieję, że nie pożałuję tego wyboru
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).