Imię: Marcin Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Lis 2013 Posty: 137 Miasto: Gdańsk
Wysłany:
2013-11-18, 01:01
Jak dla mnie najsłabsza część z trylogii. Film jest dobry, fajnie zrealizowany i ma ciekawą intyrgę, jednak brakuje w nim już klimatu poprzednich części.
Świetny głos Bane'a ale w filmie było tyle niedorzeczności, że jakby zrobić z tego Drinking Game to padlibyśmy po 10 minutach seansu. Dalej nie wiem jak Cat Woman ganiała na obcacach. 2 część najlepsza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-04, 17:22
A mnie z kolei pierwszy Batman Nolana odrzucił. Był nudny. Druga część to już zdecydowany krok naprzód i teraz Dark Knight to jeden z moich ulubionych filmów w ogóle. Trzecia część to nieco spadek formy, ale nadal lepszy od jedynki - mimo wielu głosów krytyki, wciąż uważam że pomysł na Bane'a i to jak został wykreowany to cholerne mistrzostwo świata. Tylko końcówka mnie zawiodła, znam trochę komiksów i scena, w której po raz ostatni widzimy Wayne'a kompletnie nie pasuje mi do wizerunku bohatera (rozumiem, że Nolan bawił się tą postacią i po swojemu ją interpretował, ale takie odstępstwo id pierwowzoru już mnie razi...)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).