Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-05, 17:38
Htsz i tu się mylisz Ja też za tą grą nie przepadam ale w niej jest cel. Musisz dowieść towar w określonym czasie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-08-13, 20:55
ja polecam Hard Truck 18 Wheels of Steel Across America
jest cel trzeba dowieść towar na czas, są stacje benzynowe, kontrole wagowe, bardzo rozbudowana mapka, kilka trybów gier, i bardzo zaawansowana konfiguracja firmy i kariery, bardzo realistyczne auta i cieżarówki tym bardziej tereny, najlepiej chodzi na OpenGL polecam tę gierke
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-08-14, 09:14
Htsz, Ty za stary poprostu na gry jesteś :p Co tu będziemy się oszukiwać
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-14, 12:50
Za stary może nie (patrz ile mają lat recenzenci Cd-Action , ale mi się wydaję, że Htsz kiedyś się zraził do gier i teraz gra w "tworzenie szablonów i blogowicza"
Cytat
ja tam dealerem nie jestem więc mnie to nie bawi już wole gry typu capitalism2
Pomógł: 4 razy Wiek: 38 Dołączył/a: 23 Maj 2006 Posty: 41 Miasto: Sydney
Wysłany:
2006-08-15, 11:09
Htsz napisał/a:
nie lubie tego typu gier, pewnie w dodatku to taka, ze się jeździ bez celu ^^ ? podobnie jak train symulator czy jakos tak
w train symulator nie grałem ale pewnie są jakieś misje, jak na przykład w TRAINZ RAILROAD SYMULATOR - nad tą grą siedziałem setki godziń, są misje do przejścia, przewieść jakiś towar tysiace kilometrów, uwazajac na wszystkie znaki, światła i ograniczenia, do tego jeszcze znać cała kabine maszynisty, a obsluga takiego czegos to pare dni nauki , a parowozy to juz w ogóle hardcore no ale cóż trzeba mieć do tego jakaś żyłke maszynisty , teraz bym pograł w wersje 2006 ale niestety nie mam giga ramu
co to hard trucka 18(...) to tez duzo grałem, ale o wiele mniej od trainz, - gierka polega na wożeniu towarów z jednego jednego stanu do drugiego, po kilku dniach robi sie monotonna
podłaczasz naczepe do swojego tira, jedziesz 10 minut do innego miasta, tam odczepiasz, dostajesz kase, bierzesz następna i jedziesz, pojeżdzisz tak z 2 godziny i mozesz sobie kupić lepszego szybszego tira, im dalej przesyłka ma być dostarczona tym wiecej kasy za to dostajesz, do tego trzeba sie od czasu do czasu naprawić, zatankować, nie przekraczać prędkości i takie tam ... aa i nauczyć sie posługiwac mapą, bo mozna nieźle zabłądzić
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).