glowna zasada ogame
"albo farmisz albo sam jestes farma..."
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-21, 22:38
Dokładnie, wredne jest jak Ci ktoś wypowie wojne (chodzi o sojusz w jakim jesteś) ale jak sojusz wypowiada wojnę to wszyscy się chwalą jacy to oni nie są... mnie to wnerwia ale cóż... to tylko gra...
Sam też w to gram i nie jestem maniakiem, www otwarte pół dnia ale zaglądam raz na 20 minut, jak mnie nie wyloguje
W sumie też polecam ogame ale dla zabicia czasu, jak już pochłonie to przerąbane jest.
n1lton [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-21, 23:10
Dla mnie ogame to super gierka. Tylko push mnie wkurza ;/
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 17:35
Miałeś bana za to ?
Wiesz... jest to wredne, dlatego trzeba uważać co się robi i pilnować innych... Są ambitni i zakładają konta tylko po to aby komuś zrobić push...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).