A ja o tej grze mam takie niskie mniemanie. Bo co to za sztuka zrobić sobie kwadrat w paincie a potem wrzucić go na serwer. Ale gratulacje, że zyskali tyle graczy...
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-02-23, 15:13
W Tibii mi się bardzo podoba grafika Jest inna. W przeciwieństwie do większości, która uważa ja za największą wadę gry.
Moze też po prostu dlatego, że ja osobiście zawsze preferowałam grafikę 2D od 3D.
Przygodę z Tibią zakończyłam 2 lata temu. Prawdopodobnie nie permanentnie, nadal zachowuje swoje 3 postaci na dość dobrym poziomie. Mam nadzieję, ze mi konta nie skasują :>
Ale wrócę do Tibii tylko kiedy będzie mi nuda doskwierała - to może trochę potrwać.
Tobiasz napisał/a:
Nie ważne. Od Tibii jest o wiele lepszych gier MMORPG np. World of Warcraft. Nie warto poświęcać na nią czas.
Oh, to przestańmy w ogóle cokolwiek grać, bo jest WoW - o niebo lepsza gra.
Nie podoba mi się nastawienie.
W Tibii mi się bardzo podoba grafika Jest inna. W przeciwieństwie do większości, która uważa ja za największą wadę gry.
Moze też po prostu dlatego, że ja osobiście zawsze preferowałam grafikę 2D od 3D.
Taką to ja ci w paincie odwalę.
Lanooz napisał/a:
Nie podoba mi się nastawienie.
Tibia ma 250 000 userów, a WoW 10 mln, L2 1 mln.
[ Dodano: 23-02-2008, 15:39 ]
Cytat
Oh, to przestańmy w ogóle cokolwiek grać, bo jest WoW - o niebo lepsza gra.
No cóż. WoW zdobył bardzo duże uznanie przez wielu graczy, a Tibia nie.
Wysłany:
2008-02-23, 15:51
Tobiasz napisał/a:
Taką to ja ci w paincie odwalę.
A więc czekam, mógłbyś? :) CHciałabym, żebyś mi narysował zamek z XIX wiecznej Anglii jakie były w grze Robin Hood. Oczywiście 2D - jak tam.
Tobiasz napisał/a:
Tibia ma 250 000 userów, a WoW 10 mln, L2 1 mln.
I co z tego wynika? Komunikator Gadu Gadu ma 5677953 (dane: megapanel z listopada 2007) użytkowników i to on ma największy udział w rynku. Czy to znaczy, że jest najlepszy?
A IE ma 57% rynku, zaś Firefox 37%. Wiec IE jest lepsze po popularniejszy tak?
Wiesz. W tym przypadku to są gusty. Po raz n-ty zacytuje jak zdarta płyta, de gustibus non est disputandum
I już nie będę odpowiadać na Twoje nijakie argumenty, bo tak., bo jestem nimi zmęczona.
Tibia to najgorsze gowno na swiecie , tego czegos nawet nie mozna nazwac gra
-niema grafiki
-niema grywalnosci (?)
-niema ludzkiego interfejsu
-jest skomplikowana jak budowa cepa
-graja w nia same cwierc mozgi (?)
-wlaczenie 'gry' powoduje mocne obciazenie kompa i lacza do tego stopnia , ze nic innego poza Tibia wlasciwie niedziala ...
Wysłany:
2008-02-23, 15:59
- oj. mi sie grafika podoba. pamiętajmy - to gust :)
- grywalnosc - u mnie jest wspaniała :)
- ludzki interfejs? - ja sie w nim połapałam w nano sekundzie. Bardzo intuicyjny. Ale to juz kwestia..hm...no wlasnie. Czego?
- "jest skomplikowana jak budowa cepa", niby sie musi 'proste jak(..)', moze poironizowales, wiec nie rozumiem ;)
- poznalam wielu osob z tego duzego swiata, z którymi do teraz utrzymuje kontakt. Nie wydaje mi sie zebybyly cwierc mozgami...chyba, ze ja tez nim jestem.
- firefox mi zabierał mi 3x wiecej ramu niz Tibia. Jej nie odczuwałam.
Wyjasnilam jak potrafilam..? :>
Swoja droga...o kilu dobrych lat nie uruchomilam zadnej gry. Chyba juz mnie na to nie stac.
Nie lubie w nia grac tez przez to ze wiekszosc tamtejszych tubylcow to idioci i debile , co podejda do slabszego rozwal i napisze spier**** *uju(przez samo h na dodatek) i beda cie wysmiewac jak to cie pokonali.
No i sprobuje teraz uruchomic tibie , zobaczymy jak bedzie twoj komp bedzie dzialac.
I jaka ty masz tam grywalnosc?? chodzisz ''ludzikiem''/czyms(?) i rozwalasz ''potworki''/wielkich i poteznych przeciwnikow''(?) no normalnie super patrzec jak dwa cosie zabijaja sie nawzajem i prawie zadnych emocji/odczuc/uczuc przy tym nie ma.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Bardzo trudna gra polegająca na zabijaniu potworków by nabić lvl.
Lanooz napisał/a:
- ludzki interfejs? - ja sie w nim połapałam w nano sekundzie. Bardzo intuicyjny. Ale to juz kwestia..hm...no wlasnie. Czego?
Interfejs sprzyja każdemu gdzie początkujący gracz świetnie się połapie.
Lanooz napisał/a:
- firefox mi zabierał mi 3x wiecej ramu niz Tibia. Jej nie odczuwałam.
A czego ty się spodziewasz po jakimś starociu?
Lanooz napisał/a:
poznalam wielu osob z tego duzego swiata, z którymi do teraz utrzymuje kontakt. Nie wydaje mi sie zebybyly cwierc mozgami...chyba, ze ja tez nim jestem
Osoby są bardzo miłe i używają pięknych słówek typu "spie****". Najczęściej to dzieciaki 10-12 letnie.
Mialem kiedys na samym poczatku 12lvl i zabila mnie pewna nastoletnia polka z 33lvl.
Po jakims tygodniu moze troche pozniej/wczesnej mialem 56/57 lvl(nie pamietam) a ona miala 59lvl i udalo mi sie ja zabic i mnie tak nawyklinala ze az **uj , ale jak ona mnie zabila to ja nic nie powiedzialem a ona i tak ise wysmiewala , ale jak ja sie odwdzieylem i nawet slowem sie nie odezwalem to ona mnie wyklela.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).