pamiętacie gry telewizyjne Pegasus ? mój kuzyn miał taką i jego siostra nałogowo grywała właśnie w grę Contra, sam także dałem się w to wciągnąć wiele razy na sporo godzin. Szczególnie fajnie grało się w dwie osoby
ktoś postanowił przepisać tą grę do javy i teraz możemy się cieszyć starą grą od nowa na komputerze
sterowanie:
poruszanie się: strzałki (góra, dół, prawo, lewo)
Start: Enter
Select: Control (ctrl)
przycisk B z pada: Z
przycisk A z pada: X
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-08-24, 18:38
Hmm jakoś nie umiem przejśc 1 levelu ale i tak kocham te gre jeszcze gdzieś na strychu mam te konsolke, niestety zepsutą.
To były czasy Contra, Mario i Tank
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Nie do flasha tylko Javy, i nie ktoś, tylko VirtualNES.com. Ale pomijając moje zbędne czepialstwo, gra wyciska łzy z oczu. Nigdy nie przeszedłem jej na trzech życiach, wydawało mi się to wielkim hardkorem...
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-08-24, 20:49
heh a ja zawsze miałam problem z przejściem levelu, w którym były takie rury i ognie, mój brat przez tę grę zgubił się raz nawet w mieście (8lat miał chyba),
a można tam jakoś sterowanie sobie zmienić?
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).