Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-01-26, 14:24 [online FPS] Combat Arms - multiplayer
|
|
|
Stosunkowo młoda gra, którą jednak uważam za lepszą od CS fani Counter Strike mnie pewnie z chęcią wyklną, ale moim skromnym zdaniem ta gra ma większy potencjał jak na strzelankę, no i jest DARMOWA.
pobieramy 650MB pliczek stąd:
http://download.nexoneu.c...mbatarms_eu.exe
oraz zakładamy konto na tej stronie:
http://passport.nexoneu.c...stration/Signup
po pomyślnej instalacji wersji europejskiej włączamy sobie grę a następnie wybieramy nick name. Do wyboru mamy także kilka serwerów a w każdym z nich po kilka kanałów. W każdym z kanałów dostępne są różne pokoje. Na liście każdego kanału widać ilu graczy jest obecnie w pokoju, jaka mapa i jakie zasady obowiązują. Każdy może sobie utworzyć własny pokój i zaprosić znajomych do gry
Na serwerach gra sporo polaków:
z jednym z nich zmuciliśmy praktycznie w 2 przeciwną drużynę
Za każdą grę otrzymujemy punkty do EXP, które przerabiane są potem na zwiększanie stopnia/rangi w grze. Dodatkowo otrzymujemy kredyty, za które możemy rozbudować nasz ekwipunek.
Dla wyrównania szans rzeczy zakupione w markecie aktywne są przez 24H a potem zostają skasowane z naszego inwentarza. Dzięki temu osoby grające 24/h mają jedynie przewagę w stopniu.
Jak wspomniałem na początku, gra jest jeszcze młoda i pojawiają się cziterzy, dzisiaj spotkałem jednego o nicku "Nilton", który był nieśmiertelny, strzelał przez ściany i skakał bardzo wysoko, gracze jednak prędko pokazali mu, że jest żałosny wychodząc z każdej gry, w której się pojawił
zapraszam do wyrażania opinii o grze i prezentowania waszych zrzutów ekranu
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|