Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team

Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2009-03-03, 22:55 [online FPS] Quake Live - graj przez przeglądarkę !
|
|
|
Dzisiaj kuzyn podrzucił mi linka do gry Quake Live, która większość graczy lubiących tego typu gry zna, nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie to, że gramy sobie ZA DARMO, nie musimy nic kupować a co najlepsze, instalujemy plugin gry i gramy w nią przez przeglądarkę ! jak dla mnie to raj... nic mi dysku nie zapycha a, łącze mam dość dobre to same plusy w tym widzę.
wchodzimy na http://www.quakelive.com
zakładamy konto, tworzymy nicka, instalujemy specjalny 'plugin'. Następnie ustawiamy sobie postać i wszelkie inne opcje jak to w grach bywa (kontrolery, kolory, rozdzielczości). Dostępny jest także tryb pełnoekranowy ! co jest kolejnym plusem tej gry.
Po pełnej instalacji plugin'u i pobraniu przez niego elementów niezbędnych do grania przychodzi pierwsze starcie z botem, który najpierw oprowadzi nas i poopowiada nam trochę (możną to przerwać jednym klawiszem), aby potem rozegrać z nami wstępny mecz, oceniający nasze umiejętności.
Po rozgrzewce przychodzi pora na gre online z innymi ludźmi z całego Świata
zapraszam do wyrażania opinii na temat pomysłu i samej gry
p.s. mój nick: HtszPL
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|