Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-08-10, 22:11
naprawde ? ja traktuje gry on-line jako chwilowa rozrywke, nie gram w nie maniakalnie, bo mam o wiele lepsze zajecia i na ogol za malo czasu zeby wszystkim sie poswiecic. Teraz np. ide robic kosztorysy dla ojca i mam conajmniej godzine, albo dwie wyciete z zycia
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-08-10, 22:16
Georgiana napisał/a:
ja traktuje gry on-line jako chwilowa rozrywke, nie gram w nie maniakalnie, bo mam o wiele lepsze zajecia i na ogol za malo czasu zeby wszystkim sie poswiecic.
wiesz to tak jak ja, najdłużej graną grą online był ping-pong, dziennie poświęcałem temu około 15 minut przez 2 dni bo poprostu wygrałem wszystko co się dało,
a co do tych dwóch godzin to współczuje,
zrobiłem 52 dwie bułeczki z czego 1 spaliłem i grałem w pierwszy raz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).