Wysłany:
2006-11-24, 15:14[PES] Pro Evolution Soccer 6
grywacie w piłke nożną na PC ?
mnie to jakoś wciągnęło ostatnio dzisiaj grałem puchar światowy, ale niestety zakończyłem go na 3 miejscu
grafika gry mi się nawet podoba (ale to i tak nic przy tym co widziałem odn. playstation 3 itp)
Piłkarz są coraz bardziej podobni do siebie, nawet rozpoznałem kilku Polaków
nie podobają mi się komentarze, mimo, ze są dość żróżnicowane i czasem treściwe to jednak komentatorzy mówią jak do ściany, nie zawsze to co powinni (albo za późno) i nie dyskutują ze sobą... troche niszczy to sens tych komentarzy no ale wazne, że po polsku gadają
jak wam się podoba PES ? ten stary i najnowszy ?
dużo się zmienia ?
jak wypada waszym zdaniem przy zestawieniu z konkurencją (fifa) ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).