o dzizus krajst , gierki online zawsze mnie smieszyly , ale szczerze mowia jest kilka w ktore duzo i chetnie gralem.
minclip.com / spele.nl / mojegry.pl i tyle , bo sam nie znam , to mlodszy(7-letni) brat mi powiedzial
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
etam , zykle duzo super gier jest do niczego , Crysis byl latwo i krotki , niby mial wypasona grafe , efekty , dziwiek etc. , ale potrzebuje jakiegos wyzwania , jak np. w Diablo 2 LoD na piekle , to byl hardcore jakich malo.
Albo w CoD 4 na prawdziwych serwerach dla prawdziwych pro.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Podbiję temat, dorzucając do niego link do stronki mojego znajomego, gdzie również znajdziecie gierki flash, lecz te już przeszłam chyba wszystkie:)
http://www.gryflash.sadurski.com/
Swoją droga temat bardzo mi się przydał, bo przez dłuuuugi czas miałam co robić w pracy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).