Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-12-15, 07:29Re: TIbia
Szczerze ?
Raz na tydzień wejde na mojego 20 sorka
Ale Nie polecam Zaczynać z tą grą !
wejdziesz raz to będzie ci zależało żeby dojść jak najdalej ..
czyli tak jak mi kiedyś .. 72 godziny pod rząd grałem
2 Fanty obok mnie .. chipsy i Zupki Chińskie
( Jak poszedłem spać to spałem 18 godzin jak mialem wstawać to nie miałem siły )
Kiedyś mi sie ta gra podobała i nie przeszkadzała mi ta grafika 2d
Ale to przeszłość
UWAGA!
Wiele osób na moje gg pisze w sprawie pomocy w Tibi ..
każdy zostaje spytany z jakiego forum (odpowiadają że z blogowicza)
Więc Informuje że nie udzielam Żadnej Pomocy z OTSami i nie chce GM
Proszę nie pisać do mnie w tej sprawie bo od razu takowe osoby blokuję.
Ostatnio zmieniony przez Tobiasz 2007-07-10, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Żelka [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-30, 22:54
mam 35 knighta i 24 sorca kupiłam se kiedys pacca i gralem, ale uznalam ze to jest h*owe i juz nie gram, ale kiedys to byl moj nałóg xD
Bronka [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-06, 21:53Oj ja tez:P
Gram w to tez ale tylko na ots bo tam sie cos dzieje ciekawego i nie musisz sterczec nad kompem kilku tygodni aby dorobic sie 50 lvl .. w sumie to jak sie ma mniejszy to nie ma co robic.. ;]
Ale Szczerze wole LieageII albo Wow P (world of warcraft) Gram na Anderi (nieoficjalny serwer)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).