Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów - fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu



::
Zamknięty przez: Htsz
2013-02-08, 23:45
Autor Wiadomość
mur
[Usunięty]



Wysłany:    [ java script ] wyświetlanie tekstu zapisanego w kilu linijk

chodzi tu o kursy walut na kalendarzach:

mam taki kod:

Kod

<table width=170 border=0 cellspacing=0 cellpadding=0><tr><td>Waluta</td><td>Kupno</td><td>Sprzedaż</td></tr><tr><td>1 USD
</td><td>3,21</td><td>3,27</td></tr><tr><td>1 AUD
</td><td>2,34</td><td>2,39</td></tr><tr><td>1 CAD
</td><td>2,79</td><td>2,85</td></tr><tr><td>1 EUR
</td><td>3,88</td><td>3,96</td></tr><tr><td>100 HUF

</td><td>1,46</td><td>1,49</td></tr><tr><td>1 CHF
</td><td>2,47</td><td>2,52</td></tr><tr><td>1 GBP
</td><td>5,62</td><td>5,73</td></tr><tr><td>100 JPY
</td><td>2,71</td><td>2,77</td></tr><tr><td>1 CZK
</td><td>0,13</td><td>0,13</td></tr><tr><td>1 DKK
</td><td>0,52</td><td>0,53</td></tr><tr><td>1 EEK

</td><td>0,24</td><td>0,25</td></tr><tr><td>1 NOK
</td><td>0,49</td><td>0,50</td></tr><tr><td>1 SEK
</td><td>0,41</td><td>0,42</td></tr><tr><td>1 XDR
</td><td>4,62</td><td>4,72</td></tr></table>



wszytsko ciągnę z pliku czyli na stronie wstawiam

Kod

<script type="text/javascript" src="http://mur2.ovh.org/kalendarze/wlepki/kurs,walut.php"></script>



moja ostatnia próba to:

Kod

tresc = '<table width=170 border=0 cellspacing=0 cellpadding=0><tr><td>Waluta</td><td>Kupno</td><td>Sprzedaż</td></tr><tr><td>1 USD
</td><td>3,21</td><td>3,27</td></tr><tr><td>1 AUD
</td><td>2,34</td><td>2,39</td></tr><tr><td>1 CAD
</td><td>2,79</td><td>2,85</td></tr><tr><td>1 EUR
</td><td>3,88</td><td>3,96</td></tr><tr><td>100 HUF

</td><td>1,46</td><td>1,49</td></tr><tr><td>1 CHF
</td><td>2,47</td><td>2,52</td></tr><tr><td>1 GBP
</td><td>5,62</td><td>5,73</td></tr><tr><td>100 JPY
</td><td>2,71</td><td>2,77</td></tr><tr><td>1 CZK
</td><td>0,13</td><td>0,13</td></tr><tr><td>1 DKK
</td><td>0,52</td><td>0,53</td></tr><tr><td>1 EEK

</td><td>0,24</td><td>0,25</td></tr><tr><td>1 NOK
</td><td>0,49</td><td>0,50</td></tr><tr><td>1 SEK
</td><td>0,41</td><td>0,42</td></tr><tr><td>1 XDR
</td><td>4,62</td><td>4,72</td></tr></table>'; document.write(tresc);


nie działa. jak mam ten kod opisać żeby sie wywiatlał na stronie?
 
  podziel się tym postem na:




Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Frozen Lust 
Her Infernal Majesty


Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 14 razy
Dołączyła: 15 Mar 2006
Posty: 834

Wysłany: 2006-04-14, 21:38   

http://mur2.ovh.org/kalen.../kurs,walut.php - tam ma byc ten przecinek?
______________________________________________________
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
 
  podziel się tym postem na:
mur
[Usunięty]



Wysłany: 2006-04-14, 21:53   

usunięcie przecinka nic nie dało, to nie musi być propozycja zbiżona do mojej, to mogą być inne kody

[ Dodano: 16-04-2006, 12:31 ]
już wymyśliłem jak to zrobić, i czemu nie moge usunąć tego tamatu?
 
  podziel się tym postem na:
Wyświetl posty z ostatnich:   
::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegóły.
Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegóły.
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB & Weblove.pl © 2006-2020 Wrocław | modified by Przemo © 2003 phpBB Group.
skocz na górę   |  shoutbox
 
Dodaj na Facebooku:

Zobacz także:


Szablony wordpress
kod zniżkowy -10% za licencję
w koszyku wpisz: Blogowicz
Wyszukaj na Blogowiczu:
snapchat blogowicz instagram blogowicz