warto znać i dobre i złe strony, w komentarzach do tego wykopu doszukano się także mrocznej strony początków owego hostu, ja osobiście bym raczej nie skorzystał. Wiadomo jednak, że szale przechylają opinie bezpośrednich klientów
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-17, 19:12
Zastanawiam się nad wyborem hostingu i szczerze mówiąc, pojęcia nie mam na co się zdecydować. W internecie krążą bardzo sprzeczne opinie.
Waham się pomiędzy webd.pl (byłam właściwie zdecydowana na ten, ale dzisiaj przeczytałam, że często mają przerwy w działaniu, a tego zdecydowanie wolałabym uniknąć) i netlook (ale tu z kolei w opcji easy nie ma basy mysql).
Macie jakieś doświadczenie z tymi hostingami? Albo znacie jakieś inne, tak do 70zł?
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
czasem lepiej dołożyć trochę i nie mieć problemów oferta ovh jak na razie jest zadowalająca, kupiło ją 4 moich znajomych i nie mamy powodów do narzekań. Jedyna wada to, ze teraz nie ma już tej promocji, w której ja brali i obecnie trzeba wydać około 120pln.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja jestem w trakcie migracji na Fastnext.com. Mimo lokalizacji w USA ma znośne pingi (110-120ms), a płacąc za dłuższy okres można zejść do ceny 120-130 zł za rok przy parametrach idących w setki GB.
Jedyny minus to taki, że teraz muszę śledzić kurs dolara.
Pomogła: 30 razy Wiek: 42 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-12-17, 21:02
Htsz napisał/a:
czasem lepiej dołożyć trochę i nie mieć problemów oferta ovh jak na razie jest zadowalająca, kupiło ją 4 moich znajomych i nie mamy powodów do narzekań. Jedyna wada to, ze teraz nie ma już tej promocji, w której ja brali i obecnie trzeba wydać około 120pln.
to powiedzmy, że jestem 5
przez 2 lata byłam na opcji 1g i rocznie było to nieco poniżej 60 złotych, aktualnie przeszłam na nową taryfę i póki co nie narzekam a same OVH polecam ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).