to praca na stylach, czyli swego rodzaju podstawy.
ta osoba, użyła w swojej pracy zamiast tabel znaczników div i nadała im odpowiedni styl. zagnieździła je za pomocją pozycjonowania względem odległości od krańców przeglądarki (left, top) tak jak to się robiło masowo kiedyś z szablonami na bloga
nagłówki działów h1 zrobiła z tłem, ja polecam raczej innego diva, albo h2, znacznik h1 powinien przypadać raczej jeden na strone
skąd wzięła te małe obrazki to nie wiem, ale folder z nimi nazywa się "mini icons" więc tego bym szukał w google
efek tła po najechaniu na element menu to także styl, bardzo prosty, na tej stronie oznaczony klasą "nav"
jeżeli niebardzo wiesz co i jak to polecam lekture kursów css'a i analize stylu tej strony
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).