na forum ludzie pisali, to administracja te posty kasowała.
Oj, nieładnie. Problemy techniczne zawsze można wybaczyć, ale sprzątanie pod dywan to już nie bardzo. Ale jeśli nie Ty jedna miałaś z tym kłopot, to firma już sobie laurkę wystawiła...
Aśka, gdybyś przypadkiem miała problemy ze znalezieniem hostingu to daj znać, coś się znajdzie.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-07-20, 21:29
Lukem napisał/a:
Aśka, gdybyś przypadkiem miała problemy ze znalezieniem hostingu to daj znać, coś się znajdzie.
dzisiaj spędziłam z Tatą 3h szukając czegoś dobrego i ostatecznie zamówiłam hosting na http://ovhost.pl. ktoś mi to polecił na blipie, później rozmawiałam z właścicielem i generalnie się przekonałam. na razie tymczasowo się przenoszę z bluehosta. mamy jeszcze wykupiony jeden hosting, ale nie bardzo nam on pasuje, dlatego woleliśmy kupić coś nowego. możliwe, że skończę na polskim serwerze, ale przyznam szczerze, że oferta w co drugim mi się jedynie podobała.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-07-21, 14:27
Inez, tak, moja strona, strona jego wypożyczalni quadów, inne strony rodzinne były zarażone. dzisiaj już logowałam się na nowy hosting i bardzo ciekawie to wygląda. poza tym z właścicielem mam kontakt non stop, na blipie. w każdej chwili może udzielić odpowiedzi na pytanie, lub pomóc
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).