może tej osobie jednak chodziło o program, który mógłby zajmować się umieszczaniem plików na serwerze? (sama nierozumiem, o co chodzi) Polecam Total Commander.
ale wlasnie (ja sie dokladnie nie znam)ale jest taka stronka np.fan-site.org i tam mozan zalozyc stronke z com,albo net i z tego co pojelam,to chyba jednak jest darmowe..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sajuri [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-19, 18:26
Nie jestem pewna czy piszę w dobrym temacie, ale trudno.
Ja mam problem z interią. Mam prosty szablon. I jak go wrzucę na interię to on mi się przesuwa w dół, a u góry pojawia się pasek, który powinien się w dół ciągnąć.
Oto przykład:
KLIK
czy to błąd w kodzie HTML? Jak tak to jaki element pominęłam?
Ale widziałam jeden blog, gdzie ma podstronę na interii i tego paska nie ma.
Na jej podstronie są dwa znaczniki <body> - skrypt instaluje się za tym pierwszym, zaś w przeglądarce widzimy stronę, jakby zaczynała się od tego drugiego.
Nie wiem czy autorka zrobiła to specjalnie czy nie, ale to po prostu efekt błędu w kodzie HTML.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).