Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów - fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu



::
Zamknięty przez: Htsz
2013-02-08, 23:45
Autor Wiadomość
N`talia
[Usunięty]



  Wysłany:    [pomoc] Jak wyśrodkować tabelę w pionie?

Mam obrazek pocięty na części, umieszczony w tabeli o wys. 540px. Chcę aby tabela wyśrodkowywała się w pionie (jest to szablon na bloga ciągnący się poziomo a pionowo nieprzewijalny). To samo z tłem- musi być wyśrodkowane pionowo.

Może ktoś pomóc? ;} Daaawno nic nie kodowałam i zapomniałam połowę sposobów x'D.
 
  podziel się tym postem na:




Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

Frozen Lust 
Her Infernal Majesty


Zaproszone osoby: 12
Pomogła: 14 razy
Dołączyła: 15 Mar 2006
Posty: 834

Wysłany: 2006-07-27, 11:24   

Kurde, napisalam posta i w tym momencie musialo glupie forum sie rozkraczyc. Heh, no nic.
Nie sprawdzalam czy dziala, ale mozesz zrobic jakiegos diva gdzie bedzie vertical-align: middle i wrzucic wszystko w tego diva.

Co do tla, to w body robisz background: #fff url(../plik.jpg) repeat-x center;
Tylko musisz miec dobrze wymierzone, zeby sie nie okazalo, iz ktos kto ma inna rozdzielczosc, ma inny wyglad strony.
______________________________________________________
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
 
  podziel się tym postem na:
N`talia
[Usunięty]



Wysłany: 2006-07-27, 12:21   

próbowałam za pomocą diva, nic z tego :/
własnie, klopot pojawia sie przy roznych rozdzielkach... teoretycznie moglabym to ustawic względem gornej krawedzi ekranu, ale w ten sposob i tak nigdy nie wyszłoby to idealnie na srodku...

mam juz kodowanie, zaraz gdzies wrzuce i pokaze całosc... brakuje tylko tego wysrodkowania :p

[ Dodano: 27-07-2006, 13:54 ]
http://wredniara.w.interi.../nopasaran.html
P.S.
coś nie mogłam dobrac efektu linków a:hover x_x"
 
  podziel się tym postem na:
Wyświetl posty z ostatnich:   
::
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegóły.
Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegóły.
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB & Weblove.pl © 2006-2020 Wrocław | modified by Przemo © 2003 phpBB Group.
skocz na górę   |  shoutbox
 
Dodaj na Facebooku:

Zobacz także:


Szablony wordpress
kod zniżkowy -10% za licencję
w koszyku wpisz: Blogowicz
Wyszukaj na Blogowiczu:
snapchat blogowicz instagram blogowicz