Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-15, 15:37
Mi się kolory nie podobają. Wolę takie żywe, ale to już chyba kwestia gustu.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-15, 16:29
Inez napisał/a:
Ale dlaczego nie napisałaś skąd rąbnęłaś kwiatka?
Jest w linkach i swoją drogą na głównej też dodałam. Zresztą, pochwalę się, nawet pozwolenie od autorki zdjęcia dostałam
A jeśli mowa o czcionkach.. zawsze mam problemy z typografią, to moja pięta achillesowa ;/
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-16, 11:40
Felixiss, dlatego ja dostałam od mojego lubego super książkę o typografii. Co prawda dostałam ją pod choinkę i jeszcze jej nie przeczytałam, ale często przy tworzeniu stron zaglądam do niej i oglądam przykładowe prace, które mnie inspirują .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).