Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-08-10, 21:13
ja do edycji samego kodu polecam PHP Designer 2006, choć jest to wersja BETA bardzo dobrze koloruje składnie wielu jezyków, używam go ostatnio i uważam że jest spoko,
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-08-10, 23:12
jak dobrze się oriętuję do języka HTML niepotrzebne jest pogłębianie języków obcych, a co do samego interfejsu każdy rozszyfruje (jeśli udało mu się wejść jakoś w sieć) że save znaczy zapisz a open otwórz
Karol, masochista jestes?
ten mikroshit generuje nawet kilkanascie razy wiecej kodu niz powinno byc...
...o wiele lepsze efekty mozna osiagnac piszac w notatniku
ja uzywam pajaczka i moge go z czystym sumieniem polecic
nadaje sie do htmlu, css, php itp itd....
Karol napisał/a:
nie wiem czy ktoś pisał
a przeczytac pierwszego posta nie laska?
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
katoda [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-09, 18:35
A ja używam Quanty i nie wydaje mi się, by był lepszy program
Zintegrowane HTML Tidy, Kompare, Cervisia i wiele innych ciekawych narzędzi pozwala Ci na pisanie stron korzystających z PHP, (X)HTML, CGI, ASP, JavaScript, XML etc.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).