Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-03-24, 14:10rozdzielczość strony
Zrobiłam projekt strony, z którego strrrasznie dumna byłam bo to w php i w ogóle. ale jest oczywiście jakieś 'ale'.
mianowicie, kto mi powie, dlaczego na monitorze panoramicznym ta strona wygląda tak:
Co ja mam z tym zrobić? na normalnych monitorach wszystko wygląda świetnie i elegancko, ale jak tata sprawdził to u siebie to... koszmar. obawiam się, że w operze to też może tak wyglądać
help?
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-03-27, 00:40
nie, to wina IE, które źle czyta kod. na operze firefoxie na takim samym typie monitora wszystko wygląda świetnie. majstruję przy tym. dla IE będzie się ładował inny styl css, albo w ogóle ciut inaczej zbudowana strona ale to później już wsadzę, bo na razie nie zamierzam się tym przejmować
dzięki za pomoc
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).