Mam problem.Chcialam zalozyc strone na fan-sites.org tylko znowu nie wiem jak.Fakt,ze trudno mi sie zarejestrowac bo nie wiem co mam dokladnie wpisac do rejestracji,ale ten serwer mi najbardziej odpowiada.Zalozylam juzchyba kilka kont,z haslem i loginem i dostalam e-maila aby napisac adres swojego konta i wypelnic formularz,ale musialam zrobic cos zle bo nic nie dostalam.
MOglby mi ktos pomoc jak mam to zalozyc??Bo jesli chodzi o zakladanie stron to jestem ciemna.
Jesli,ktos moglby mi pomoc,prosze napiszcie na priv
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-11-23, 22:38
Znalezienie dobrego, bezpłatnego serwera to ciężki orzech do zgryzienia. Za to konto na ovh.org, a raczej jego założenie jest "trochę" skomplikowane...
All Fan-Sites.org sub domain users are eligible for a free domain name once their site has been online for 2 weeks and/or receives 500 page views per day.
Czy jesteś pewna, że dasz radę wypromować swoją stronę żeby notowała przynajmniej 500 odsłon dziennie? Tyle jest konieczne, żeby załapać się na darmową domenę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).