"Stupid ie" - nie powiem, że się nie zgodzę. ^^ Aczkolwiek w ogóle nie łapię o co chodzi tym "important". -.- Może to dlatego tak nie działa? Czy coś..
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-03-04, 18:08
ten !important; to wymuszenie danego polecenia dla danej właściwości - w tym przypadku wymusza długość 510px dla content - i chyba tu jest problem.
usuń to i zmień wartość na potrzebną
[ Dodano: 05-03-2009, 11:21 ]
Tylko teraz w operze nie działa. ;x
[ Dodano: 05-03-2009, 11:31 ]
Kod
#content {
width:510px !important;
width:540px;
Teraz działa.
[ Dodano: 31-03-2009, 13:12 ]
No to męczę was jeszcze raz. Zostałam poproszona o pomoc chociaż ze mnie taka specjalistka jak z 'wiecie co' koziej trąba.
Stronka na IE się psuje. Macie jakąś radę?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-31, 17:55
Nie wiem w czym rzecz, ale w jednym i drugim przypadku coś nie tak jest z reklamą wyświetlaną przez yoyo, dlaczego strzałka do zamykania lub otwierania reklamy jest pod menu?
temu? :P Reklama na news.html wyświetla się tam, bo jest tam wstawiona ta strona. Nie wiem, tak to rozumiem, ale raczej nie o reklamę mi chodzi, tylko w ie jest to jakoś poprzestawiane.
pierwszy raz widzę stronę budowaną w ten sposób - za pomocą tego "object" to wygląda jak taka inna wersja iframe. Nie buduj tak strony bo to archaiczna metoda. Skoro yoyo udostępnia .php użyj prostej funkcji include
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
jeśli to jest plik includowany, to niepotrzebnie zrobiłaś wygląd dla niego w cutnews - wystarczy zaincludowac sem newsy bez ostylowania, bo ostylowanie będzie brane bezpośrednio z głównego css i tam umieść potrzebne ci style do newsów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).