kilka to znaczy kto? no tak nie idziesz pod publiczkę, ale to chyba nie o to w tym chodzi... chodzi przecież o promocję strony, którą współtworzysz - inaczej trzymając się swojej zasady powinnaś skasować linki z podpisu na forum
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-11-07, 03:12
Arek można napisać taką wtyczkę wykorzystując api. jeżeli coś się pojawi/jest/ma pojawić to należy szukać tutaj najlepiej http://blip.wikidot.com/aplikacje
a propos promocji. ostatnio z forum rozgadani.com napisał do mnie gość, zapraszając na forum. i w ogóle rozmawiał ze mną a nie sypnął tylko reklamą. trochę agresywna promocja, ale zawsze. proponuję infolinię na gg jak w tpsie.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).