prosiłem o promocje, to tylko niektórzy pomagają a przydałoby się więcej osób na forum bo troche spada ilość pisanych przez nas postów, tylko dlatego, że wkoło piszą te same osoby... trzeba to jakoś naprawic
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
reklamy na szablonach nie ma cały czas, bo nie jestem chamem od czasu do czasu wlączam.
kwestia w tym, że to wy poruszacie kilka wątków w jednym temacie i jak ktoś wchodzi to pewnie nie wie już o czym pisać bo sie gubi w całej tej plątaninie dlatego chcę tępić offtopy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 16:46
I nagle przybyłam ja! ha! bądźcie ze mnie dumni bo coś czuję że jak na nowego użytkownika udzielam się dość dużo
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 19:09
eh, to forum to chaos, przy takim rozkłądzie udzielających się i piszących posty, sprawa będzie tak wyglądała jeszcze długo. pewne fora maja tendencje zamierania, chocby ze względu na zbyt dużą ilośc niepotrzebnch zabawek (patrz; grupy, tematy. Itp.) Czasem warto uogólnić, a co do reklamy, no to button forum, i walicie na strony, a sami włączacie w przemasie opcję reklamy w stopce nbądź w prawej kolumnie i w zamian tez zameszczacie linki bądź button. W iny sposób to wy sie nigdy nie ykreklamujecie samym forum. A jak serwis będzie... to może, choć nie wróże świetlanej przyszłości. jestem odgórnym pesymistą. Pozdr
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 19:17
e tam ja osobiście uważam że jak serwis ruszy to będzie więcej osób ze wzgędu na popularność gdyż blogowiczowi wróżę większą popularność od linkupu a to przecież jeden z najsłynniejszych "szablostron"
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 19:19
yyy, ja tu mały błąd rzeczowy widze.... Blogowicz to kontynuacja linkupa ;P
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-15, 21:12
a mają, i to sporo, userzy nie wiedza poc o sie do grupy przylaczac, poza tym tyle kolorow teczy na dole forum... co tu duzo mowic, to zniecheca do pisania, bo sie gubią. trzeba do tego psychologicznie podejść .
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-16, 00:32
skoro jesteś obeznany z psychologicznym podejściem i z góry możesz określić jak reagują ludzie, to powinieneś też wiedzieć że nadmierne wymądrzanie się bardzo szkodzi w oczach innych, np. moich
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).