zaktualizowałem nieco grupy blogowe i dodałem ZGRED'a oraz Forumowicza
pierwszy będzie przyznawany każdemu komu brak kultury, Forumowiczem staje się automatycznie każdy kto przekracza 25 postów.
prsze narazie nie pisać o innego typu grupach jak blogowe zeby zrobić je już teraz, bo narazie ich nie dodam, musimy poczekać, ąz nazbiera się userów i działy zostaną uporządkowane odpowiednio, narazie badamy jakiego typu tematów jest najwięcej.
grupy mają oczywiście nazwy, które w razie konieczności zmodyfikujemy bo Fan może być mylne ktoś może mieć bloga ale wcale nie być super fanem danego serwisu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
zrezygnowałem jednak z oficjalnej grupy Troll, zamiast tego będzie kilka rang, odn. nabijaczy postów i tych, którzy pod troli podchodzą, ale to jeszcze w trakcie tworzenia.
grupy zamiast FAN mają teraz Klub...
grupę Projektanci zamieniłem na dwie: Grafik, Programista
jakiego typu fachowców jeszcze dodać ? i czy Help.Team to odpowiednia nazwa ? czy może to jakoś rozdzielić lub zmienić ?
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-02, 14:50
wg mnie i tak jest tego wszystkiego za dużo i nikt się w tym nie łapie :p
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-02, 16:38
w sumie jako takiej funkcji grupy nie mają :> to tylko bezużyteczne (jak dotąd) plakietki.
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-02, 17:27
no to dobrze by było zrobić najpierw najważniejsze rzeczy zamiast odkładać je w nieskonczonosc i zajmowac sie pierdółkami -_-"
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-07-03, 12:38
znam kilka ważnych rzeczy które są odkładane na później, np. blgcz, lub choćby avt, a co zaliczasz do pierdółków? grupy, bardzo ważna rzecz, np. pojedynki między klubowe, lub grupowe, wyzywają się od imbecyli bo mają bloga gdzieś gdzie niepodoba się innym, stara bajka, ale może być nieprzyjemnie (lub śmiesznie)
wyzywają się od imbecyli bo mają bloga gdzieś gdzie niepodoba się innym, stara bajka, ale może być nieprzyjemnie (lub śmiesznie)
bez takich
do całości dochodzić powoli będą jeszcze rangi widoczne pod Nickiem, pierwsza ranga powstała niedawno, nazywa się nabijacz postów, ranga personalna przydzielana tym, którzy piszą wiele postów niewnoszących nic do tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).