Htsz, ty też robisz offtopy. Te forum powinno nazywać się forum nabijaczy postów.
zacytowałeś posta sprzed 4 miesięcy, od tamtego czasu bardzo wiele się tu zmieniło tylko nie ty owszem każdy robi offtopy nawet ja, ale u ciebie procent postów jednolinijkowych to 77% całości, którą napisałeś - można napisać offa ale jeżeli w tej samej wiadomości znajduje się także sporo na temat
Tobiasz napisał/a:
Htsz, czy zamierzasz wprowadzić poglądowość inteligencyjną tak jak na forum myloga?
może jakieś przykłady i wyjaśnienie ? bo nie wiem o co ci chodzi - przypomne, że to temat o moderatorach
Cytat
Kamira mylisz sie:D jak usunie to tego nei bedzie a jak bedzie w koszu to mozna tam zagladac i google to wylapie
widze, że są efekty naszej rozmowy podczas tworzenia forum graficznego
uważam, że na chwilę obecną każdy dział ma wystarczającą ilość moderatorów martwić się znowu o nich będziemy pewnie przy kolejnej 500 userów, co nastąpi - mam nadzieje - niebawem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-15, 20:53
Ja uwazam tak jak htsz dlatego proponuje zamknąc temat i takz uczynie.
dodam jeszcze tylko, że decyzje o tym kto zostanie moderatorem podejmować będzie administracja forum a obecni moderatorzy mogą ewentualnie przedstawiać jakieś kandydatury (oczywiście w chwili kiedy zacznie brakować rąk do pracy)
kandydatury własne typu "ja chce być modem" narazie odpadają
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).