Wysłany:
2009-06-29, 15:39Goodmonika i szampon Selsun
goodmonika'zachwala' po cichu ten szampon na wielu forach i ciekawy jestem ile jej za to płacą, bo niestety nie odpisała mi na PW. Dociekać zacząłem kiedy okazało się, że czyta tylko i wyłącznie ten temat na naszym forum
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
goodmonika 'zachwala' po cichu ten szampon na wielu forach
rzeczywiście na wielu forach... tylko to jest dziwne, bo większość for jest poświęcona dzieciom i kobietom, a tu to jednak musiała się naszukać, żeby umieścić ten temat akurat TU.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-30, 14:17
Dlaczego?
KLIK - 17 pozycja.
Pewnie są też inne zapytania, gdzie wysoko jest nasze forum.
ciekawa jest wasza spiskowa teoria dziejów... rozumiem, ze jak interesuje mnie temat wlosow to powinnam rozmawiać na inne tematy bo w innym przypadku jestem podejrzana...
zachwalam szampon za pieniądze na innych forach
"niestety nie odpisała mi na PW" - gdzie sie odpisuje na PW?
Na wielu forach ludzie podzielają jej zdanie, że szampon dobry, więc nie ma problemu.
na kazdym podchodzi ich mniej więcej w ten sam sposób
Cytat
Dlaczego?
KLIK - 17 pozycja.
to ona założyła temat, wcześniej nas tam nie było więc jak ktoś szuka sposobów na piękne włosy to znajduje ten a nie inny produkt na wielu forach taki sztuczny tłok, jak w przypadku wielu komentarzy na porównywarkach cen
goodmonika napisał/a:
ciekawa jest wasza spiskowa teoria dziejów... rozumiem, ze jak interesuje mnie temat włosów to powinnam rozmawiać na inne tematy bo w innym przypadku jestem podejrzana...
ja cię nie skazuje na śmierć, tylko zastanawiam się jak można nie zaglądnąć nawet z ciekawości w ostatnio dodawane tematy/posty na forum a nie przybywa tu jeden post na miesiąc czy tydzień tylko dość dużo dziennie
goodmonika napisał/a:
niestety nie odpisała mi na PW - gdzie się odpisuje na PW?
pod czytaną wiadomością na PW masz opcję 'odpowiedz' taką samą jak pod postami na forum
bardzo chętnie bym przeczytał jakąś mniej podejrzaną opinię czy faktycznie szampon jest dobry
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-07-04, 07:30
dlatego ja podchodzę do tak "reklamowanych" produktów z wielką rezerwą.
jeśli produkt jest dobry, to się sam obroni - nie potrzeba mu szeptanego marketingu, który i tak jest już przereklamowany i właściwie wywołuje u mnie TYLKO agresję i niechęć do produktu (nie pytajcie skąd się to wzięło - ludzie różne BUBLE, nigdy zresztą niewidziane i nieużywane przez siebie, reklamują w taki sposób)
to mi przypomina reklamę Pampersów - wszystko ładnie wygląda na reklamie i wszyscy zachwalają, a jak się okazało - nowy zielony pasek, który ma zapobiegać "wyciekom" oraz łagodzić podrażnienia.... uczula kosmiczny odsetek niemowląt.
bubel jak siemasz, pieluchy drogie, bo markowe, ale dalej zachwalają.
A ja w całej tej sytuacji wolałbym, żeby goodmonika zagrała z nami w otwarte karty i przyznała się, zamiast brnąć w mało wiarygodne tłumaczenia i zasłaniać się rzekomą nieumiejętnością obsługi forum. Przynajmniej mielibyśmy jasność, a widok TEGO szamponu w aptece (lub sama jego nazwa) nie budziłby u mnie negatywnych skojarzeń typu "forumowa marketoidka". A póki co tak jest.
Takim wypieraniem się na siłę można narobić smrodu sobie i zachwalanemu produktowi. Tylko po co?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-04, 22:34
Lukem napisał/a:
wolałbym, żeby goodmonika zagrała z nami w otwarte karty i przyznała się
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).