dzisiaj skasowałem około 900 kont. Zwolniło się zapewne wiele atrakcyjnych nicków.
Głównie te konta, które nie były aktywowane od początku do około 2 tygodni temu. Oprócz tego osoby, które ani razu nie zalogowały się na forum, a także ci, których stan postów wynosił zero z wyjątkiem osób zarejestrowanych przez ostatni rok.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
wprawdzie spamerów pewnie wśród nich było nie za wielu jednak osoby, które nie logowały się przez ostatni rok i zarejestrowały się wcześniej niż w ostatnim roku - straciły swoje konta przed chwilką wykasowałem ponad 500 kont. Zniknęło parę znanych mi nazw. Myślę, że w grudniu, albo styczniu zrobię kolejny tak duży przesiew.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).