nie ma innych skórek do wyboru. Jest chyba tylko standardowa SubSilver.
Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości nastąpi kolejna zmiana skórki z uwagi na zmiany na blogowiczu, ale jak na razie słomiany zapał w tej sprawie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-09-15, 12:05
Nie wiem czy to wina skórki, ale problem mam od czasu jej zmiany. Mianowicie coś jest nie tak u mnie ze stronami w tematach. Na przykład czytam sobie trzecią stronę i kiedy przechodzę do czwartej to tam widzę całą trzecią z np. jednym nowym postem.
jak już nadmieniłem w shoutboxie zamiast szerokości procentowej (92%) forum ma obecnie stałą 985px. Kiedyś będzie szerzej jak rozdzielczości 1024x768 wyjdą z większościowego użycia tak jak 800x600
Chcę w ten sposób nieco nas przyzwyczaić do takich ram, aby potem kolejne zmiany w skórkach nie powodowały zamieszania. Mam też pewien pomysł związany z tą zmianą, ale na razie to tajemnica
Mam nadzieję, że na rozdzielczościach większych niż 1280 forum nie jest za wąskie. Myślę, ze jak jest nieco węziej to się lepiej czyta.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).