Wszystko dąży do tego żeby pytania pojawiały się najpierw w dziale zapytaj, gdzie może napisać każdy - a ja będę potem wybierał rozwiązane problemy oraz ciekawe dyskusje i je przenosił do publicznych działów, widocznych dla każdego. To pozwoli mi na utrzymanie porządku i jakości wątków, które się tam pojawiają. Na spokojnie mogę je dobrze opisać, przeredagować tytuły i pominąć powtórzone kwestie, zanim zindeksują się w google.
Wielokrotnie było już tak, że pojawiały się osoby, które napisały 25 postów w 1 dzień, zadały pytanie i znikały na wiele miesięcy lub lat, aby potem wracać od czasu do czasu i korzystać z otrzymanych przywilejów. Było to nie fair wobec osób, które spełniają definicję aktywnego użytkownika i zaglądają tutaj często, wnosząc coś do forum (dyskutując a nie odpowiadając sucho jedynie na tytuł wątku)
W kilku miejscach zaktualizowałem już opisy. Pozostało jeszcze parę systemowych komunikatów, które jaśniej będą określały zasady.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).