Nie wiem ile razy jeszcze będę musiał to powtórzyć a muszę niestety... bo osoby, które dostawały nawet warny za to i blokady nadal się nie stosują do wytycznych..
regulamin pozwala na obrazek wysokości pięciu linijek tekstu.
to jest tyle:
1
2
3
4
5
i do cholery nie można sobie tego zmierzyć i z łaski swojej nie przekraczać tej wysokości w dodawanych grafikach czy mam dawać bany bez ostrzegania ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
tylko wyższy. Awatary znajdują się po lewej stronie i nie przeszkadzają, zwykle i tak są mniejsze od całej ramki danego posta a podpisy, szczególnie te wysokie przeszkadzają w czytaniu.
Rzeczywiscie, tyle tu osob i kazdy ma sygne, chyba zaczne do nich wszystkich strzelac.
Ale taka mala sygna, nie zwaraca tyle uwagi co np. twoj ''podpis'' i zajmuje kilka razy mniej miejsca.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Ja sie stawiam? łał, dziekuje ci za ta rzetelna informacje.
I zwykle wychodzi na to, ze ja mam racje, moglbym powiedziec ze tu tez, ale jednak nigdzie nie zaobserwowalem tego, by ktos dazyl tu do jakiejs racji.
tekst mniej razi niż te twoje falujące cyce, które miałeś wcześniej. Ostatnia linijka jest dodatkowa dla nowych bywalców - taka informacyjna , ale zniknie za jakiś czas bo mam inne rozwiązanie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).