Może nie tak szybko. Przede wszystkim potrzeba stabilnego rządu. A to co się wyprawia w tej chwili w opozycji aby umniejszyć znaczenia tego rządu zakrawa na zdradę interesów kraju.
Jestem pod wrażeniem, że zaledwie w dwóch-trzech zdaniach przeszliście z problemu użytkowników na politykę.
Cytat
Dla nowicjuszy zrobić odpowiedni dział i dopiero od iluś tam postów będą mogli pisać w innych działach.
Ja osobiście jestem sceptyczny. Jedni się zniechęcą, inni będą nabijać posty za wszelką cenę, jeszcze inni po otrzymaniu dostępu do tych innych działów - zamilkną. Przynajmniej ja w ten sposób odbierałem podobne praktyki na forach...
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-07, 21:12
Ujmę to tak: wszelkie odgórne ograniczenia na forum będą miały raczej wpływ negatywny niż pozytywny.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-10, 23:36
Szczerze mówiąc ciężko się "wkręcić" w pisanie na forum. Zarówno ludzie jak i sama tematyka musi komuś podpasować. Zresztą... Większość ludzi zaglądających na to forum to dzieciaki, które nie potrafią poradzić sobie z blogiem...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).