Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-10, 23:39
Htsz, czasami nie można czegoś wyjaśnić... Ja uważam, że fajnie by było gdyby 1 temat = 1 notka. Ponieważ można by było wracać do starych notek a nie dyskutować tylko o tych, które były ostatnio dodane.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-05-11, 10:55
Inez, ale wydaje mi się, że jak każda notka będzie miała własny wątek, to te tematy będą puste. a tak, każdy dostanie na swojego bloga temat i będzie go uzupełniał.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-05-11, 15:49
Asiek napisał/a:
Inez, ale wydaje mi się, że jak każda notka będzie miała własny wątek, to te tematy będą puste. a tak, każdy dostanie na swojego bloga temat i będzie go uzupełniał.
Tak, po za tym jak jest to w jednym temacie, to nikt Ci nie zabroni do czegoś wrócić.
na tamtym forum jest to robione na zasadzie nowa notka nowy temat, ruch jest, tyle, że tam onetowców jest na tyle dużo, ze forum jest żywsze niż nasze.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-05-11, 18:34
A mi się wydaje, że rzeczywiście będzie pusto. Może jedna wypowiedź będzie rozwinięta, a reszta to: "Ciekawe." , "Podoba mi się.", "Ładne." itd...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-11, 21:02
Htsz napisał/a:
na tamtym forum jest to robione na zasadzie nowa notka nowy temat, ruch jest, tyle, że tam onetowców jest na tyle dużo, ze forum jest żywsze niż nasze.
W sumie to racja. Zresztą by było, że to plagiat i takietam ;P.
Przecież większość blogów to (spam) bezużyteczne i pozbawione jakichkolwiek ciekawych informacji. Ludzie co zakładają blogi by tu cały czas robili nowe tematy z informacja co robili dziś w szkole. Chyba że wam chodzi o ten (ruch) na forum to się zgodzę ze było by dobre (dużo spamu) xD
Dobre rozwiązanie to 1 temat o jednym blogu. W pierwszym poście podawało by się link i jakieś info. Do tego jakaś ankieta czy warto wejść na bloga czy nie. Widząc że 50 osób odradza to z pewnością nic ciekawego na nim nie znajdziemy. (Przy np określonej liczbie negatywnych ocen temat usuwany, nie byłoby spamu) Każdy w postach mógłby wyrażać swe opinie itd. Jakieś nagrody dla najlepszych blogów, np. tygodniowe przyklejenie tematu. ...
Ok tyle gadania bo jak dla mnie to i tak dużo, bardzo rzadko się udzielam
To są w sumie dwie osobne rzeczy, prezentacja swojego bloga + ocena go jako całości i druga sprawa to komentowanie poszczególnych wpisów - co z jednej strony zwiększa ruch na forum z drugiej także na blogu.
opcja jeden blog = jeden temat przy newsach o notkach eliminuje komentarze w takich tematach, aby nie robić syfu w temacie i żeby było widać kiedy autor zaktualizował bloga.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Po co komentować notkę na forum jak od tego są komentarze na blogu przy danej notce?
To wygląda tak jak byście chcieli aby ludzie prowadzili blogi na forum xD
Po co komentować notkę na forum jak od tego są komentarze na blogu przy danej notce?
wiele rzeczy może zadziwiać a jednak zdają egzamin, jedni wolą dyskutować na swoim blogu inni w cudzych komentarzach a inni na forum - na tym, z którego ten pomysł zapożyczono w miarę zdaje egzamin i nikt nie zastanawia się po co
jeżeli jest presja ze strony użytkowników na nową opcję to trzeba wprowadzić a komentować każdy będzie tam gdzie mu się podoba
Kawałek z jakiegoś bloga ...
" Temat: Cosik
< hejka :* Co Tam u Was słychać?? U mnie leci po staremu.. Niedługo wycieczka a konkretniej w poniedziałek xD już Sie nie mogę doczkac.. Bedzie suuper.. wiecie ostatnio pazurki Ewelince ;* Robilam xD "
Jak to będzie wam przyciągało nowych forumowiczów (sprawnych umysłowo) to ze mną coś nie tak xD
edit:
... Jak w ogóle zacząć dyskusje na temat takiej notki ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).