Wysłany:
2011-03-01, 16:4301.03.2011 - cztery nowe szablony na blog
Dawno nie było tematu tego typu. Dokładnie to 10 miesięcy. No cóż, jak już wspominałem we wpisie na blogu ekipa się rozchodzi, każdy ma soje prywatne sprawy i brak czasu na robienie darmowych szablonów.
Strona jednak nie jest i w najbliższej przyszłości nie powinna być zamknięta (mogą się przytrafić jakieś techniczne przerwy). Także na dzień dzisiejszy używanie szablonów jest wręcz wskazane szczególnie, że jest z czego wybierać (około 500 sztuk).
Dzisiejszą dostawę Emm ma na wyłączność. Są to szablony robione już dość dawno, jednak lepsza dostawa późno niż wcale
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
no chyba będę pierwsza..trudno co robić.. trzeba pochwalić..całkiem fajne te szablony
kolorystyka mi się podoba szczególnie czarno-zielona..mam wyjątkowy sentyment do blogów w tym kolorze..poza tym fajne literki..przestrzeń synteza no i to wszystko zgrabnie zakodowane..ogólnie rzecz biorąc zmysłowe i z rozmachem...romantyczne..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).