Wysłany:
2006-04-12, 20:15ksiega gosci i wpisy po pobraniu szablonu
chcialem rozpoczac dyskucje o wpisach po pobraniu szablonu
ja uwazam ze ksiega powinna byc osobno a po pobraniu szablonu powinno sie wpisywac do oddzielnego formularza adres bloga, e-mail i nazwe szablonu...\
wg mnie ksiega gosci to ksiega gosci a htszs ja profanuje
a co wy o tym myslicie?
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
ludzie i tak niechętnie się wpisują, a nazwa księga gości była tylko po to aby wiedzieli gdzie szukać tego miejsca, równie dobrze może sie to nazywać księga wpisów, księga gości jako taka jest zbędna, jesli ktoś ma pytanie, opinię itp. sprawy to może o tym napisać na forum przy okazji zapoznając nowych, ciekawych ludzi
jedyne co ważne to trzeb zadbać o bezpieczeństwo danych czyli ukryć informacje niezbędne tylko dla administracji (gg, mail itp) a ujawniać na stronie z wpisami jedynie link do bloga osoby, która pobrała szablon i jej ksywke/imię.
sporo osób już teraz gubi sie w tym gdzie i co ma podać, a jak będą dwie osobne księgi to będzie jeszcze większy bajzel
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-14, 04:41
nie zebym miala jakis afekt do htsza i umyslnie go bronila (:D), ale musze przyznac ze ma troche racji, gdyby byly dwie ksiegi to wiekszosc by sie nie polapala i pisaliby w obu ksiegach, wiec po co maja leciec na dwa fronty ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-04-14, 11:37
Ja już coś takiego przerobiłem. Ludzie wpisywali sie do dwóch. Ale i tak wiecej zgloszen o pobraniu bylo w ksiedze gosci niz w ksiedze specialnei do tego przeznaczonej, wiec odradzam to
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).