Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-19, 18:27
To bylo tak, ze Artur zastanawial sie co bysmy zrobili gdyby Normal zaproponowal nam wspoprace a pozniej ja zaczelam mowic, ze to byloby sensowne posuniecie, dla obu stron korzysci itd i w koncu Artur powiedzial "chyba z nim o tym pogadam" I pozniej sie jakos potoczylo
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
uwazam ze nie powinno sie teraz przyjmowac nowych projektantow
obecna grupa powinna sie najpierw dogadac, zorganizowac i uzgodnic nowe standardy serwisu
dopiero wtedy mozna (a nawet powinno!) otworzyc na nowych czlonkow blogowicz team
casting uwazam za zly pomysl
po prostu zrobi sie zasady naboru i tyle
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
n1lton [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-21, 22:54
ja tam niestety nigdy nie będe projektantem ponieważ nie umiem grafiki
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-21, 23:11
Nikt nie umie, dopoki nie zacznie probowac A uwierz mi - warto.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 07:36
Zgadzam sie z Georgiana warto z pewnością potem juz samemu sie dązy do tego by polepszac umiejętności
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 14:38
izadora napisał/a:
mnie Natalia polecila ja natomiast polecam Olcika (cii ona nic o tym nie wie ;P) ale dobra jest: www.olcik-art.tk ;D
muohohohhh, olcika też poleciłam... podobnie jak Szi D Tylko dziołchy muszą się wziąć za kodowanie :}
@Htsz// jak będą umiały kodować to nie będą chciały robić dla blogowicza tylko sie w cyfrowym polsacie zatrudnią
Artur// tia... i jeszcze zrobią nam konkurencje;p
Miyu [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-26, 16:35
Tak w sumie to ja też bym była żywo zaitneresowana współpracą xP. Wstawiłam kilka prac do ocenienia na forum.
Jak dla mnie "polecanie" ludzi jest troche bez sensu. Bo to będą tylko znajomi znajomych. Nie przeczę, że będą mieli talent, ale ileż to osób robi orginalne szablony a nigdy nie będą odkryci?
Artur// W dzisiejszych czasach prace otrzymuje sie tylko po znajomosci. (dobrą prace;p)
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-03-29, 16:50
Popieram Kitane
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-03-30, 10:39Re: Nowi projektanci.
Monique napisał/a:
To prawda Fajnie By było Gdyby Przybyło Troche nowych projektantow Napewno wzrośnie ilość szablonów znacznie więcej no i liczmy że jakość szablonów Wykonanych przez nowych Będzie też zachwycająca
Jak pojawia sie nastepne tego typu posty zaczne je usuwac, a ty dostaniesz ostrzezenie, za nieumiejetnosc prowadzenia dyskusji, ktora sama w sobie zaklada, ze sie jakies zdanie wyraza // Frozen
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).