Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
<jara sie tym> ;ddd osz fak, nie wiedziałam że aż tak... ;dd
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-23, 15:17
No szablon ładny
a co do tematu , to mi najbardziej podobają sie długie szablony , lepiej sie wtedy czyta bloga zwłaszcza jesli ktoś pisze długie i wyczerpujące notki już nie wspominając o opowiadaniu naprzykład , wtedy długi to wręcz obowiązek
Grafika , moim zdaniem zrobiona samemu jest najlepsza , bo jest niepowtarzalna i wyjatkowa i nie wazne , że może nie byc najlepsza - od czegoś sie zaczyna
Za szablonami z gwiazdami nie przepadam , kazdy ma inny gust wiec ciezko bedzie by taki szablon nawet jesli jest perfekcyjnie wykonany spodobał sie osobie , która nie lubi np tej aktorki:) No chyba że chodzi o Angeline Jolie to wiadomo hehehe
A juz do szaleństwa mnie doprowadzają szablony z Hilary Duff i Ashley Simpson ... nie dlatego , że ich samych nie lubie , ale utworzyła się taka moda , że strasznie duzo dziewczynek piszących PoKEmoNEm ma własnie szablon z któraś z nich , a morał z tego taki , że nie warto robić szablonu z którąś z tych pań bo jest większe prawdopodobieństwo , że bedzie słóżył pokemonom heh
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-06, 14:42
Mroczny to najczesciej taki z czarnym tlem, moze przedstawiac kogos smutnego w pozie z opuszczonymi ramionami i lekko przygarbionego, badz postac, najczesciej w klimatach fantastycznych. A szablon taki ma zaspokoic pragnienie blogowiczow bycia kims tajemniczym i wyroznic sie jakos z tlumu. No a jak dodatkowo ktos ma tendencje do "filozofowania" to taki szablon ma byc odzwierciedleniem tresci tych wypowiedzi
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
KamaJ. [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-09, 10:41
ja lubie zamkniete szablony z np. sercem czy gitarka albo z trampkami hehe ale nie pogrardze jakiims ladnym szablonem z kwiatem moim zdaniem sa najpopularniejsze z gwiazdami,mroczne i milosne
massada [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-23, 19:40
dla mnie najlepsze blogi to mroczne i oczywiscie zeby byly jakos fajnie pisane a nie jakies bzdury typu glosujcie na mnie albo kocham TH lubie czytac cos z nutka a nie co dzis jadlam itd.
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-23, 21:05
Dla mnie najlepszy szablon jest, jak sie go samemu zrobi i sie z nim troche pomeczy (tak jak ja dzisiaj )
Najlepiej żeby wyrazał nas ;]
beeeyanca [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-30, 14:51
U mnie liczy się jakość. Widziałam wiele szablonów, które całą obróbkę mają fajną, ale zdjęcie głowne jest nietknięte. Jest na przykład za szare, nie ma efektu overlay i tak jakby nie pasuje do reszty. Wybieram też szablony z fajną czcionką i dobrze zmienioną (nie wystarczy kolor u mnie...) i fajne brushes, chociaż zależy do jakiego szablonu, ale do grunge'ów muszą być różne splattery, nie ma zmiłuj
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-30, 15:08
Ja najbardziej lubie szablony przejrzyste, które przy oglądaniu wyglądaj normalnie, czyli: literki sie nie zlewaja, litery sa dobrze dobrane do tła itp.
Ja lubie głównie szablony jasne i takie jakby to powiedzieć z "życiem" Muszą to być szablony, które wyrażają osobowość właściciela strony. Musi także zaciekawić czytelnika. Sądze, że dobrze dobrany szablon to połowa sukcesu.
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
BaronVonColo [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-18, 09:55
Ja lubię szablony bardzo undergroundowe (dobre tło,napisy itp.) A szukam szablonu z Pytonem Tygrysim ,ale chyba już całą sieć przeszukałęm i nic niema
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 14:41Re: [szablony] tematyka
Htsz napisał/a:
prosiłbym abyście się wypowiedzieli, co decyduje jaki szablon pobieracie, czy obrazek, a może inny szczegół ?
Nie pobieram szablonów - wole sam je zrobić, ale jeśli chodzi o mój gust to musi być dobrze dobrana kolorystyka oraz czcionka bez szeryfów. Drażnią mnie elementy, które całkowicie nie pasują do reszty.
Htsz napisał/a:
czy lubicie szablony zamknięte z suwakami, czy otwarte w nieskończoność ?
Z suwakiem.
Htsz napisał/a:
czego najczęściej szukacie? gwiazd, czy zupełnie nieznanych twarzy?, a może przedmiotów lub abstrakcji ?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).