Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-10-04, 18:19
Nie wiem czy niewypał, ale w sumie będziesz miał dużo pracy, bo strony powstają i padają jak muchy (za wyjątkiem paru)
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 2007-10-04, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-04, 18:30
A według mnie to bardzo dobry pomysł. Zresztą możesz proponować, aby inni podawali linki... I dzięki temu Ty zyskasz popularność, oraz zalinkowane strony. Ja uważam, że ta strona jest całkiem spoko, więc czekam na jej rozwój
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-10-04, 18:40
Cytat
że ta strona jest całkiem spoko
Uhh... Pozytywny kom
Thx, strona się będzie rozwijała, już mam pomysły w głowie Ale nie mam siły, ostatnie 3 dni, non stop przy kodzie siedziałem, bo sie zepsuło
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-10-04, 21:06
fajnie się zaczyna! dobrze że masz ochotę na to. moja strona umarła w przedbiegach, bo zabrakło czasu no i chęci teraz juz tylko pomagam na gg i mejla
życzę powodzenia! może kiedyś skorzystam
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-10-05, 12:18
Cytat
jeżeli domena nie jest zarejestrowana na ciebie, no to nie masz nic
No fakt ;/ Ale sponsor nie zrezygnuje Domene na rok mam wykupioną, i mailowe zaświadczenie, że domena jest na rok, potem zostaje przedluzona, a jak serwis będzie dobrze rozwinięty to zostanie wykupiona domena globalna.
@Amira, Thx Mam nadzieje, że skorzystasz Miałem takie momenty, że nie miałem chęci
eDit:
Chcę zrobić katalog, do którego użytkownicy mogliby dodać swoją stronę o blogach, z szablonami, dodatkami itp... Co wy na to?
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
nigdy nie masz pewności, a co jeżeli sam będziesz chciał odejść :> ?
co do katalogu, to jeżeli chcesz stawiać kolejny katalog QLweb to odradzam, to tylko zasyfianie internetu jeżeli masz pomysł na własny skrypt to działaj, będziemy mieli konkurenta
Wysłany:
2007-10-06, 15:13
Cytat
a co jeżeli sam będziesz chciał odejść :> ?
Przekaże to komuś na ręce, komuś zaufanemu
Cytat
stawiać kolejny katalog QLweb to odradzam,
QLweb to shit...
Cytat
będziemy mieli konkurenta
Katalog, w którym będą tylko strony blogowe, z dodatkami i szablonami
A nie katalog blogów, myslalem nad zrobieniem też toplisty, ale to potem, narazie nie mam chęci pisać skryptu
EdiT: To wy macie jakiś katalog?!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).