Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-07-02, 20:19
z tego co się zdążyłam zorientować to wszyscy spadli... chyba dlatego, że nowy miesiąc się zaczął.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ostatnio zmieniony przez miglu149 2009-07-02, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-07-02, 20:34
no teoretycznie tak, np jak dajesz ocenę przy pracy, te serduszka i chcesz ocenić drugi raz to się wyświetla informacja, że możesz to zrobić dopiero w następnym miesiącu. Więc teraz tak jakby zaczynasz od początku.
Chyba. Tak mi się wydaje, ale głowy nie dam.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
no teoretycznie tak, np jak dajesz ocenę przy pracy, te serduszka i chcesz ocenić drugi raz to się wyświetla informacja, że możesz to zrobić dopiero w następnym miesiącu. Więc teraz tak jakby zaczynasz od początku.
dokładnie tak jest.
co miesiąc od nowa się nalicza.
Kocham to forum tu jest wszystko... oO Myślałam, że tylko ja miałam taki dziwny odpał, że siedziałam na tej stronie i dobierałam kolorki.
http://www.colourlovers.com/lover/lomuelle
Moje osiągnięcia:
Już daaaawno tam nie wchodziłam;p.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-11-23, 16:33
2 i 5?
Każesz głosować rodzinie i znajomym, czy co?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).