Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2011-01-13, 03:03 [czat] chatroulette i inne
|
|
|
Siedzieliście kiedykolwiek na czacie? co was tam zagnało? co sądzicie o czatach? poznaliście w ten sposób jakieś osoby (potem w realu)?
Ja np. zaczynałem swoją wędrówkę w internecie właśnie od czata na czaterii (miałem wtedy 17 lat, wybaczcie ) i poprzez niego poznałem kilka osób (okazało się, że kilka było z mojej dzielnicy). Jeszcze dwa lata temu siedziałem na czacie fotki (wybaczcie ponownie ), tam też poznałem kilka osób, z którymi utrzymuję teraz kontakt, spotykam się, rozmawiamy przez tel. czy Skype. Kilka z nich ma podobne hobby - czyli fotografia
W chwili obecnej uważam, że czaty to totalna strata czasu (chyba poznałem już wystarczającą ilość ciekawszych osób z takich miejsc ), przestałem użytkować, w niektórych miejscach nawet zablokowałem a może poziom spada? w sumie może być w tym sporo prawdy, bo tuż przed zaprzestaniem wchodzenia miałem wrażenie, że ludzie tam nie mają już nic ciekawego do przekazania.
Chatroulette nie jest już niczym nowym, ale ani razu nie miałem okazji przetestować tego typu pogawędki online (rozmowa z przypadkową osobą - cały Świat - na kamerze). Jakie są wasze doświadczenia z wideoczatem? z tego co słyszałem większość video to męskie penisy albo żarty w stylu podkładania obrazu "Justina Bibera" i rzadko trafia się na kogoś ciekawego.
Znalazłem też zabawny filmik na ten temat:
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|