Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zaskoczony mailem delete postanowiłem wspomnieć o tym na forum, nie będe cytował, posłużę się formą opisową.
delete odpisała mi, że jednak rezygnuje z zaproszenia bo z tego co przeczytała google udostepnia dane osobom trzecim (nie napisała komu...) w kolejnej wiadomości dodała, że chodzi o Imie, nazwisko i adres IP.
chciałem oznajmić, ze to typowe i nie wystepuje jedynie na gmailu, nasze polskie strony robią jeszcze więcej. podczas zakładania kont, wypytują nas o wiek, płec, miasto, zarobki, zainteresowania itp. - często jak się czegoś nie zaznaczy to nie załozymy konta, po co im to ? no do celów marketingowych, zeby potem wysyłać dodatkowo spersonalizowane reklamy na skrzynke w jeżeli firma ma właścicieli miedzynarodowych to te dane lataja po calym swiecie
google mail pyta sie przy rejestracji o imie i nazwisko, ale nie sadze aby podanie tego bylo obowiazkowe, to raczej polityka personalizacji skrzynki nie wysyla nam rkelam, a adsence wewnatrz konta mozna zablokowac
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
delete [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-26, 19:57
Dodałam jeszcze że jest mi szalenie z tego powodu przykro, że wyłudziłam zaproszenie i z nigo nie skorzystałam.. żeby nie było.. - to był mój pierwszy i ostatni raz ..
nie chodziło o wyłudzanie, bo co jakiś czas dostaje nowe zaproszenia, tylko o ten powód, dla mnie śmieszny szczególnie, że gmail to naprawde dobra skrzynka.
na pewno o wiele lepsza od darmowego na interia.pl
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
delete [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-26, 20:41
moron napisał/a:
na pewno o wiele lepsza od darmowego na interia.pl
Tak się składa, że mam kilka skrzynek i używam ich w zależności od potrzeb- a że nie są one zbyt wielkie pomyślałam o gmailu.. lubię mieć wybór - i lubię go dokonywać sama... co do interii- narazie nie mam zarzutów..
strona opisująca zalety gmaila, jest tam także część o prywatności (po ang.) i z tego co wyczytałem prawie niczym się te informacje nie róźnią o tych o których pisałem wyżej - czyli podobnego postepowania innych firm, interii też poczytajcie sobie regulaminy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).