Htsz, www.debacom.pl, limitów - brak. Upload przy łączu aktualnym 512kbps, po podwyższeniu na 5mb/s jedynie 1mb/s
moron, największy ubaw mam gdy czytam takie wypowiedzi żyjemy w XXI wieku, jakiego Ty masz neta? neo? Ja nie, ja wiem co to PRAWDZIWY internet. Już troszkę ulic w moim mieście posiada nową ofertę, pytam się kumpli i wszystko jak najbardziej ok. Nie muszę się obawiać bo znam sieć od 2 lat i mogę na niej polegać. Nie raz w godzinach nocnych 2:00 - 4:00 miałem nawet od 6mb/s - 10mb/s. Sieć się rozwija, czas mija, usługi internetowe na coraz wyższym poziomie. Hmm .. gdybym nie oczytał się w necie takich tekstów nie wiedziałbym/nie rozumiałbym o co chdzi gdy ktoś wypowiadał się do mnie w ten sposób:
moron napisał/a:
5mb/s jednoczesnie z sasiadem...
hehe.. jakaś stara technika : > ?
moje łącze to moję łącze, żadnego dzielenia z sąsiadem
moron napisał/a:
zebys wyciagnela
ten szuti chociaż ta szuti też pasuję..
wszystkie wątpliwości rozwiewa znaczek płci przy moim nicku
morom na chello a nie neozdrade ;p wydaje mi się, że jak narazie polskie realia nie wymagają od usera raczej az 5 mega, ja mam 2 i nieźle wystarcza, 3-4 to jużwystarczająco kompletnie chyba, ze wiecznie się spieszysz i musisz plik 10MB sciagnac w kilka sekund an ie kilkanascie takie przepustowości przydają się jedynie do piratowania a to już morlna i prawna odpowiedzialność każdego z osobna
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
szuti, skoro tak to podaj mi styki operatora i ich przepustowosc
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
szuti [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 22:11
Ja jestem adminem tej sieci? : > Znam ją jako użytkownik i wiem że zawsze działa dobrze. Dostaję tyle, za ilę płacę Takie to dziwne jest?
http://forum.debacom.pl/v...der=asc&start=0
Tak samo rozmawiam z kumplami którym działa już to. Teraz czekam aż dojdą do mej ulicy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
danko [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-28, 16:27
ja w stanach mam 2mb place 60pln (przeliczylem ) to znaczy 20 dolarow
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-02-11, 09:26
a no o weekendzie zapomnialem wspomnieć, ale nie mam w dialogu tylko w Multimedi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).