Liczba dziennych wizyt zostaje przyrównana np. do ludności państw (obszarów) na Świecie czy też ilości kibiców na stadionie (i ilości stadionów potrzebnych do ich pomieszczenia).
Statystyki liczone są na podstawie danych z alexa.com (nie do końca miarodajne).
w przypadku blogowicza wyszło trochę ponad 5500 co daje 1 zaglądającego tutaj w ciągu dnia na 312,500 internautów Brakuje nam nieco do ludności wyspy Montserrat, ale nasze imperium prawie siedmiokrotnie przerasta Watykan ;P
imponujące są porównania dla takich gigantów jak Google czy Facebook:
jak wam się podoba? wasze strony należą do imperium? do czego je porównano?
Myślicie, że sprawdzilibyście się w roli zarządcy - prezydenta takiej grupy ludzi ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
żadne staty nie są do końca miarodajne ;D może poza tymi bezpośrednio na serwerze, które zliczają wszystkie hity. Nie wiem skąd alexia czerpie dane, przecież nikt z nas nie ma ich kodów na swoim komputerze czy stronach (a może ma?) a jednak w jakiś sposób prowadzą ogólnoświatowy ranking.
teneniel napisał/a:
ja chyba padnę - moja stronka to PUSTY bar i barman czekający na klientów
widocznie masz za mały ruch i nie ma go w rankingach alexia
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).